klaar voor vertrek - Reisverslag uit Wanssum, Nederland van Rob & Anette Poels-Jeuken - WaarBenJij.nu klaar voor vertrek - Reisverslag uit Wanssum, Nederland van Rob & Anette Poels-Jeuken - WaarBenJij.nu

klaar voor vertrek

Door: Rob en Anette

Blijf op de hoogte en volg Rob & Anette

03 Oktober 2011 | Nederland, Wanssum

Hallo allemaal,
Zo we zijn er klaar voor. Huis opgeruimd, alles ingepakt, start klaar.
We gaan zometeen nog lunchen met de ouders en hierna vertrekken we om 16.00 uur vanaf het station in Oostrum naar Schiphol.... Om 21.00 uur vliegen we naar Frankfurt en om 23.50 uur van daaruit naar Singapore. Dus een hele reis voor de boeg, maar we hebben er zin in! Tot later, Rob en Anette

• 03 Oktober 2011 - 09:56

Joop:

VEEL PLEZIER!
    GENIET ERVAN!!
    HOUD ONS OP DE HOOGTE!

• 03 Oktober 2011 - 11:20

Brigitte:

Heel, heel heel veel plezier en een goede reis gewenst.
    We horen van jullie!

• 03 Oktober 2011 - 13:14

Gertie:

nou , eindelijk is het zover een goede reis en geniet er lekker van.

• 03 Oktober 2011 - 13:41

Ome Johan:

Goede reis, veel plezier, en kom gezond weer terug.

en om met geert te spreken,

Doe toch normaal man

• 03 Oktober 2011 - 13:56

Jolanda Henskens:

Een super fijne vakantie en een goede reis om te beginnen!!!Alleen maar genieten van alles wat jullie zien en beleven.

• 03 Oktober 2011 - 14:54

Maarten Mia:

Rob en Annete
    hele goeie reis we gaan jullie volgen.
    Maarten mia

• 03 Oktober 2011 - 21:16

Marja:

Het eerste vluchtje hebben jullie al gehad (het is nu 23.15 uur), en nu begint de lange zit bijna! Ik wens jullie ontzettend veel plezier en zal jullie zeker volgen! Groetjes uit Heytse!

• 04 Oktober 2011 - 06:53

Marian Munnix:

Een hele fijne vakantie wens ik jullie toe.
    Geniet van al mooie dat jullie gaan zien. Ik ga jullie volgen om te lezen en te zien wat jullie allemaal mee maken.

• 06 Oktober 2011 - 22:24

Schumi:

Hoi Rob en Anette,
    Als jullie dit lezen zijn jullie goed aangekomen in Aussie land.
    Je moet nog de groetjes hebben van Jan en Ria.
    Ze vonden de foto van Rob met hoedje erg leuk.
    Hopelijk gaat deze avonturen tocht van "Kapitein Rob" net zo goed als de vorige reis.
    Het internet zal wel een probleem zijn daar in die binnenlanden. Als je Tam-Tam maar werkt. (Tom-Tom)
    Maak maar veel foto's en filmpjes voor later. Dan staat de koffie/bier weer klaar in jullie kikkerlandje.
    Heel veel plezier samen en geniet met volle teugen van deze fantastische reis en ervaring.
    PS doe ze daar allemaal de groeten van Schumi.

• 07 Oktober 2011 - 14:26

Ingrid:

he luitjes had van mam al gehoord dat julie goed zijn aangekomen was julie aan t bellen maar was even tijds verschil vergeten sorry probeer t later nog een keer have fun doei doei

• 07 Oktober 2011 - 16:27

Petra:

Heej mooie menskes.
    Hopelijk goede reis gehad, als ik het lees wel.
    Geniet van dit super mooie land. deze vakantie is echt weer top voor jullie.
    xxx

• 07 Oktober 2011 - 17:50

Ria:

Ha Anette en Rob,
    Inmiddels goed aangekomen heb ik gelezenen nu kan het grote avontuur beginnen. Wij wensen jullie een geweldige vakantie toe dan kunnen wij van hieruit een stukje meegenieten van jullie verslagen. Ik kijk er naar uit.
    Liever groetjes