de tweede week
Blijf op de hoogte en volg Rob & Anette
13 Oktober 2011 | Australië, Kununurra
13 Oktober 2011 - 06:56
Karin:
Femke is not amused! Ze heeft het nog zo gezegd:geen vette hamburgers!
1 ding mis ik nog de handboeien op de foto met die leuke agente. Zou leuk gestaan hebben op de foto(geldt ook voor al die eet en kookfotos, dan is Femke pas trots) Geniet van jullie vrije dagen (geldt alleen voor Rob,Anette heeft ze toch al) Gr. Karin -
13 Oktober 2011 - 08:31
Henny En Wim:
Hallo Anette en Rob,
Het ziet er allemaal geweldig uit, alleen moet ik zeggen dat lake Wimke wel erg klein is uitgevallen!!!!!
Geniet vaan jullie tijd daar
groetHenny -
13 Oktober 2011 - 13:00
Schumi:
Yes, weer even genieten van jullie berichtjes. Erg fijn om te horen dat alles oké is en gaat. Daar te warm en hier begint de nachtvorst te komen, brrr.
Wel een "slap" excuus om zo van je piepers en uien af te komen en dan "stiekem" met een burger op de foto, daar trappen wij niet in!
Die zoetwaterkrok gaat er zeker wel in, lekker voor op de BBQ. En dan heeft Anette ook weer een leuk tassie voor thuis.
En even een vraagje, de Jeep is een 4.5L V8 Turbo Diesel met 180 liter dieseltank en 50 liter drink water en een bandenspanning van 42 psi front & 54 psi rear....Maar er staat bij toilet staat er NO??? Betekend dit dat Rob én Anette met een rolletje onder de arm de BUSH-BUSH ingaan om daarna met een grote smile weer in de Jeep te kruipen? Let maar op voor SNAKES en FRILLED LIZARD'S.
Ik zeg je Rob en Anette, allemaal kift, jullie daar lekker ondernemend zwetend en wij maar ploeteren in de kou. Grusse von Schumi. -
13 Oktober 2011 - 20:12
(tante) Petra:
He, leuk dit allemaal te lezen over jullie reis.
Met koken zijn jullie natuurlijk zo klaar, alles is al gaar van de hitte. Bah, lijkt me niks zo'n temperaturen. Maar goed dat je niet te veel mensen tegenkomt met al die zweetlucht, iek.
Veel plezier met jullie vlucht zaterdag, ben ik weer benieuwd naar het volgende verslag met foto's. Groetjes uut Rooi, van ons. -
13 Oktober 2011 - 21:20
Bernie:
Hi flying Poelskes,
Wat leuk om jullie verslag te lezen! Grappig, want ik was fan van the flying doctors! Geof en Kate is nu dus Rob en Anette ;-).
Ik kijk uit naar jullie volgende verslag.
Trouwens je roosje staat nog steeds in volle glorie op de eettafel! Heb nog nooit een roosje zo lang kunnen houden ;-).
Heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel plezier en enne dikke knoevel van mij.
14 Oktober 2011 - 06:12
Sjef Versleijen:
Hallo Rob en Anette,
Wat geweldig mooi om jullie reisverslag te lezen!! Ik wil direct met jullie ruilen. Wat een ervaring. Breng maar een paar graden temperatuur hier naar toe. (Nu 12 graden en veel regen gehad).De winkel loopt hartstikke soepeltjes, dus als je bij kunt boeken ....... Haha.
Zonder flauwe kul geniet er samen nog van en komt gezond weer terug.
groetjes Sjef. -
14 Oktober 2011 - 10:20
Marij:
Hè hallo Rob en Anette,
Leuk om jullie zo te volgen.
Zover weg, en toch zo dichtbij!
Geniet ervan!
Marij -
14 Oktober 2011 - 20:13
Inge En Ron:
Hallo Anette en Rob,
Niet verkeerd wat we zo allemaal lezen en op foto's zien,kriebelt wel bij ons. Maar wel echte hollander om eigen piepertjes mee te nemen. Veel plezier. Trouwens leuk dat jullie de jeep gehuurd hebben bij onze vestiging in Australie. Groeten Inge en Ron -
15 Oktober 2011 - 11:41
Charly:
Hallo Dundies.
Jaja dat ziet er allemaal erg goed uit, mooie omgeving! De foto's geeft al meer een beeld vooral die Rob met zijn eetfoto's (koken, piepers in beslag nemen en een kleine hamburger). Geniet er van enne Annet, niet de nurse uithangen tijdens de vlucht he! Liefs Charl en Iris. -
16 Oktober 2011 - 13:49
José En Geert:
Hey Rob en Annette, leuk de foto,s zo krijgen we een beetje 'n idee hoe jullie reizen. Lekker zo een eigen jeep, met niemand niets te maken doen waar je zin in hebt, dit is het leven. Geniet ervan! -
16 Oktober 2011 - 16:10
Kiki En Beau.:
hoi maatjes fijn dat het goed met jullie gaat en dat het bij jullie zou lekker warm is. trouwens antwan en vera hebben hun hondje zo cute. was de 1 meter hamburger lekker die op de foto stond. met ons gaat het super goed ik denk dat het met jullie ook goed gaat maar maak er nog een super toffe vakantie van we gaan nu een lekkere friet speciaal en frikandel speciaal mmmm lekker smullen zeg maar we zorgen dat jullie ook op m'n feest een lekker frikandel speciaal krijgen maar bye bye
dikke kus kiki beau geert en monigue en natuurlijk sefke en theodore
ps.hier is het bullshit weer funny
love you -xxxxx- :0 -
18 Oktober 2011 - 12:33
Petra Uit Wanssum:
Wauw, wat genieten jullie.
Ja echt wel op entop, blijf genieten.
Hebben jullie gewoon verdiend.
De foto's zeggen veel, maar erbij zijn is toch veel mooier.
Nogmaals blijf genieten, doen wij het ook als wij lezen en kijken.
knuffel van mij. -
18 Oktober 2011 - 18:49
Frans Vervoort:
heej Rob en Anette jullie hebben het echt naar jullie zin daar heel ver weg geniet er maar van en doe al dei ausie,s maar de groetjes wij werken wel keihard door groetjes en een fijne vakantie nog Frans -
18 Oktober 2011 - 19:07
Geert En Sandra:
anette en robke
geweldig als ik die foto,s zie wordt ik toch wel een beetje jaloers,trouwens bij die foto van die hamburger en rob staat bij.. big en beatiful maar..... wat of wie is big en wat of wie is beatiful, laat maar even weten(ik vind de hamburger wel mooi),het lijkt mij ook een mooie truck,lekker toch nou geniet er van en we volgen het wel
ps let op de bosbranden gr geert en sandra -
18 Oktober 2011 - 21:10
Corrie:
Hallo anette en Rob,
zo te lezen en te zien hebben jullie het goed naar jullie zin in het "koude" Australie. tjonge wat een temperaturen!
Ik vind de camper met uitschuifbaar fornuis wel heel apart en slim!
Veel vakantieplezier, geniet ervan en ik kijk wel via de site met jullie mee!!
Veel groeten, Corrie Dierx -
19 Oktober 2011 - 06:59
Chris En Roos:
Hoi Anette en Rob,
Wat een geweldig avontuur!En wat een prachtige natuurfoto's.
Hopelijk komen er weer gauw nieuwe foto's van dit prachtige land.
Veel plezier en geniet er van.
Groetjes Chris en Roos -
19 Oktober 2011 - 19:49
Door:
Hoi Anette en Rob,
Leuk om jullie verhalen te lezen en wat een grappig ding jullie camper.
Jammer dat het zo ontzettend warm is maar misschien verandert dit wel weer snel. Kun je in ieder geval lekker uitrusten.
Geniet van jullie prachtige reis.
Door -
21 Oktober 2011 - 08:48
Ing Nico En Kids:
he luitjes alles oke daar wordt weer tijd voor paar mooie nieuwe fotos of word t scherm te klein na zullke hamburgers heel veel groetjes en reis plezier van ons doeiiiiii